OJJ!

Jag har visst glömt (glömt att jag har en blogg:P:P) att blogga lite, hehe. Men det är så mycket med skolan å så;) Men nu ska jag försöka att komma ihåg att blogga lite mera:) Imån ska jag, Ida, Emmy å Hedda gå på stan! Å då ska jag köpa en "sveamössa":D Jag ska köpa en svart med vit text:):) Aswå, jag är typ trött hela tiden... det är liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite jobbigt när man ska gå lååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååånga dagar i skolan!!!!!!!!



Svea mössan:)
puss hej<3

//Emilia<333       

Skolan...

Hej Hej=) I måndags började jag skolan... bläääääääääääää! Men min hjärna har fortfarande juuuulloooooooooooov:)  haha<33 Mennu måste jag snaart gå ner till skolan.




PUUUUUUUSS<3<3
//Emiliaaaa<333

Let´s Dance

Hallo:) Ikväll kl. 20.00 är det premiären av let´s dance:) Ska ni kolla?? Det ska jag=) Vad har ni gjort idag då?? Jag började dagen med en ganska tidig(!!) frukost, och sen åt jag lite lunch å sen vvandrade jag ner till min mormor å morfar, där min lillasyter Ida som varit på fritids och mina två kusiner Elina och Rasmus som mormor också hade hämtat från fritids;) Det var bara jag som hade vart ledig hela dagen, haha! På måndag börjar skolan igen för mej, SUCK!!!!! Aswå jag vill att det alltid ska vara looooooooooooooooooooooov!! Men så är det ju inte:(:( Men jaja, så är livet och det får man acceptera:/ Hoppas ni haft en braa dag:):)




Puuuuuusssssssssss<3<3
//Emilia<33

Hemma, aaaaaa

Som ni kanske förstår så har jag kommit hem nu:) Vi var i Vårgårda och kollade på ett soffbord och en tvbänk:) Sen åkte vi in till stan och övade lite med våran valp att vara bland en massa människor;) Det gick jätte bra:) Yrza som våran taxvalp heter tycker bara att det är kul med människor:):) Fast skyltarna var lite läskiga i början;P Har ni någon snö hemma hos er?? Det har vi, vi har typ 20 cm med snö:) Men det är iaf inte kramsnö;)








Puuuuusssssssss<3<3
//Emilia<33Yrza:) (fast detta var i sommras;))


Hallooo

NU har vi kommit hem från "Mio Möbler", vi skulle se om vi hittade något soffbord och en TV-bänk! Men aswå vi hittade några men dom var typ för låga lr nåt, jag vet inte! Men iaf. Nu är jag hemma och har typ inget att gö:( lr, jag har fullt upp med att va hungrig:P:P






Men puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssssssssss<3<3
//Emilia<33

Twilight New Moon

Igår kollade jag och Hedda (ni vet hennes blogg) på "Twilight New Moon", den var jätte bra:) Den hade ett jätte konstigt slut!! I biosalongen bar de typ bara 13 pers:/:/ Men den var as bra ändå:D Jag ger den 9 av 10 huggtänder:):)





Puuussssssssssss<3<3
//Emilia<33


hallo

Nu ska jag göra i ordning mej för bion som jag och Hedda ska gå på:D





men puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssss så länge<3
//Emilia<33














PS. bloggar kanske sen:D


Förlåt!!

Förlåt för att jag inte har hunnit blogga så mkt... Men iaf! Jag hoppas att alla hade en bra nyårsafton och att dom som har ett nyårslöfte håller det:):) Här om dagen var jag ute och red, det gick bra tycker jag iaf... haha!! Idag har jag vart på kalas hos min fasters kille:) Det var kul:):) Sen när vi kom hem och var ganska mätta proppade pappa å anna i oss pizzaresterna från gårdagen:):) Det var gott men nu är jag fullständigt proppmät, haha:) Jag läser en bokserie som heter tre, det finns fyra böcker iden, dom heter:
1. Ett hål i själen
2. Den farliga kyssen
3. Det som kommer att ske

jag fick ettan och tvån när jag fyllde år. Ettan slutade "en av dom fyra vännerna hade bara 15 dagar kvar att leva" eller något sånt, men som tur var så hade jag tvåan hemma, och den slutade "en av dom fyra vännerna hade bara 11 dagar kvar att leva" suck... jag önskade mej trean i julklapp, och fick den:):) Den läste jag ut i morse, men hur den slutade säger jag inte. nu läser jag fyran. Ni kanske uppfattar mej som en bokmal, men det är inte sant! Eller aswå jag gillar att läsa, men jag är egentligen ingen bokmal;);)


Pussssss<3<3
//Emilia<33Flytande i vatten - Kjetil JohnsenDet här är fyran:):)


RSS 2.0