Biljetter

Nu har jag bokat biljetter till Twilight New Moon:) Jag och Hedda ska kolla på den på måndag, ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D Hoppas ni får ett bra 2010:):)   

Gott nytt år!! (I förskott)

Gott nytt år säger jag nu!! Egentligen ska man ju säga det om några timmar, men jag kanske inte bloggar mer idag. Men jag vet inte riktigt! Vad ska ni göra sen då???






Pusssss<3<3
//Emilia<33

Maat<3<3

Har precis ätit! Det var as gött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Sniceiga Hedda=) ( www.heddasvensson.blogg.se )

Narnia

Nu har jag kollat på "Narnia Prins Caspian"! Den var as bra, fast inte bättre än Twilight! Nu måste jag och Hedda ( www.heddasvensson.blogg.se ) kolla på Twilight New moon. Om ettan var as bra tror jag att tvåan är as bajsig bra!!!!!! Ni som har sett tvåan kan väl säga hur många poäng ni ger den mellan 1-10:) Snäääääääälla<33






Puussssss<3<3
//Emilia<33


Oj!

Jag glömde att skriva imorse!! hehe... Men nu är det ju bara 1 dag kvar av 2009. Har ni något nyårslöfte eller?! Och hur ska ni ringa in det nya året! Nu är det ju 00-tal. men sen blir det andra bullar:P:P Skriver kanske mer sen,





Puuussssss<3<3
//Emilia

Blöt, våt och kall!

Nu vi hemma från pulkabacken! Det var kul tills jag ramlade och slog i låret (och blev kall, våt och blöt) :(:( Men nu är jag hemma och ska fika lite:)






Puuuuusssssssssssssssssssssssssssssssssssss<3<3
//Emilia<33


Go Morron=)

Hej:) Idag ska jag och min mammas familj åka pulka! Mamma e helt knäpp i huvudet!! Hon typ ba ofta, orka , seriöst och nice!! Bara för att härma mej!!!!! Bajs mamma:P Det e jätte fint ute det e jätte mkt snö och - 2 grader!!

Heej=)

Nu har vi kommit hem från stan! Vi har iofs vart hemma ett tag nu och städat! I stan köpte jag ett par örhängen, hårspray och nagellack:):) Bloggar kanske sen!





Puusssss<3<3
//Emilia<33 


Hemma!!

Nu har jag kommit hem från Rusta och Jula! På rusta köpte vi varsitt spel. Jag köpte Desperate Housewives the game som jag installerar nu. Jag tror att det är typ som sims. På Jula skulle vi köpa två pulkor, men alla var slut:( Vi köpte ett minneskort till mitt ps2:):)
Bloggar kanske senare!! 




Puuussss<3<3
//Emilia<33

Go Morron=)

Hej hej=) Nu har jag och Hedda vaknat!! Men nu kan jag inte blogga mer, för nu ska jag äta!!

Puuuussssssssss<3



PS. min dator har damp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Go kväll!

Hallo allihopa!! Nu har jag, Jonna och Hedda (www.heddasvensson.blogg.se) Vart å kollat på bio:) Vi kollade på "Alvin och Gänget", den var väl bra, men jag har sett bättre!! Jag och Hedda kollade på Twilight, den var as bra!! Dom flesta sa att den var as läskig(!!), men den va ju inte läskig alls!! Nu är nästa filmmål att se Twilight new moon. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll<3







Pusssssssss<3<3
//Emilia<33

Go Morron=)

Go morron allahopa:) Hur mår ni ida då?? Va ska ni gö ida då?! Jag mår bra, å ida ska ja å mina kompisar gå på bio:) Vi ska kolla på "Alvin och Gänget 2":) Hoppas ni får ha en bra dag, bloggar kanske lite senare!!!










Puuuussssss<3<3
//Emilia<33

Kvällen...

Kvällen lider mot sitt slut och jag ligger å kollar på narnia:) I mån ska jag å två kompisar hedda (www.heddasvensson.blogg.se) och jonna kolla på Alvin å gänget 2:):) Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll<33








Puusssssss<3<3
//Emilia<33

Om mej<33

Mitt namn är som du kanske förstår Emilia, jag är 11 år och fyller år den 25 augusti, jag har ljusbrunt hår å blå ögon... jag hoppas att ni gillar mej för den ja e:) I min blogg ska jag skriva om vad som händer i mitt liv:)






Puuussss<3<3
//Emilia<33


Tjao:)

Hej:) Jag e ny här som ni kanske förstår! Jag vill gärna att ni komenterar mina inlägg, för annars känner jag mej som en misslyckad bloggare:( Men jag hoppas att jag int behöver känna så:):) 






puusssssssss<3<3
//Emilia<33


RSS 2.0